Cryo-Save, cea mai mare banca de celule stem din Europa

CryoSave – Banca de celule stem Nr. 1 in Europa este alegerea corecta pentru copilul tau.

Excelenta in servicii, tehnologie si protocoale inovative, autorizatii internationale, experienta si recunoastere stiintifica, produse premium, probe eliberate cu succes, investitii permanente in cercetare... sunt suficiente motive pentru care CryoSave reprezinta mai mult dacat o asigurare de sanatate pentru familia ta.

Alege astazi CryoSave, cea mai mare banca de celule stem din Europa, cu peste 300.000 de clienti, si fii in siguranta maine!

Completeaza formularul si rezerva-ti si tu un loc!

Descarca brosura CryoSavePret 250 Euro + 3, 6 sau 12 Rate lunare Parteneri Autorizatii

MOTIVE PENTRU A ALEGE CRYOSAVE.
Ce spun parintii?

Andra Maruta (artist)Ideea unei campanii de popularizare a informatiilor despre celule stem ni s-a parut interesanta si importanta pentru toti parintii (...) Vrem sa participam si din calitatea de clienti CryoSave la campania “Calitatea de parinte este o responsabilitate pe viata” si sa impartasim propria noastra experienta...

Dr. Razvan Dragomir (medic specialist ortoped)Am recoltat celulele stem ale copiilor nostri deoarece am citit ca sunt deja peste 26.000 de transplanturi efectuate cu celule stem recoltate din cordonul ombilical, iar in meseria mea exista numeroase studii in desfasurare dar si tratamente efectuate, ceea ce ma face sa cred ca in curand medicina regenerativa si reparatorie post traumatica sau datorata varstei vor avea noi mijloace de tratament.